Aproape mort, abandonat în ploaie

El e Rainy…asa a vrut fetita care l-a gasit mai mult mort, decat viu, sa il cheme pe acest suflet.

Ploua, iar Rainy statea nemiscat, abia respira…parea mort, clar a nimanui…abandonat in strada! A avut sansa lui! Iar acum Rainy e la clinica, putem spune ca a inviat si doreste sa traiasca!

Vom face tot ce trebuie pentru el si abia asteptam sa il vedem aici cu noi in Sanctuarul APAM.

Curand vom revenii cu siguranta cu poze mai fericite.

MESSAGE TITLE
ADD_CONTENT_HERE
 • ITEM_TITLE

  ADD_CONTENT_HERE
 • ITEM_TITLE

  ADD_CONTENT_HERE
  • ADD_LIST_CONTENT
  • ADD_LIST_CONTENT

Aproape mort, abandonat în ploaie IMG 20220403 WA0006

O doamne!

Sa ajungi batran si abandonat, batut de alti catei, probabil si de “oameni” e povestea acestui catel. O poveste groaznica si trista, DAR o poveste care are un final fericit, batranelul fiind salvat! I-am promis ca viata lui de acum incolo va fi una fara griji, una plina de iubire si liniste!

Sanctuarul APAM e plin de catei salvati de la moarte, noi va rugam prietenii nostri sa nu-i uitati, luna de luna avem nevoie de voi!

Daca doreste cineva sa il adopte de la distanta pe acest batranel, ne vom bucura enorm! Impreuna ii vom gasii si numele perfect!

Va mulțumim!

O doamne! IMG 20220315 WA0003

O doamne! IMG 20220315 WA0000

(mai mult…)

 1. De ziua iubirii….

Iubirea e in tot mai putini “oameni”!

Abandonat, probabil si lovit de masina sau de cineva! Nu se vad rani exterioare, dar abia umbla! Nu prea mai e nimic de adaugat, decat sentimentele noastre de tristete la tot ce e in jurul nostru…

Pentru Valentin, azi e o zi plina de iubire din partea noastra! Daca doriti sa il ajutati pe Valentin, el va multumeste din sufletul lui mare si inocent!

De ziua iubirii.... Valentin 1

De ziua iubirii.... Valentin 2

De ziua iubirii.... Valentin 3

Asta e tara mea!!!

Afara -15 azi noapte! Cum te poti numi om?! TU care, azi noapte i-ai aruncat pe marginea soselei, in zapada! La -15!!

Nu prea mai e nimic de adaugat la povestea acestor suflete! Micuteii acestia au avut sansa lor, sunt acum in siguranta in Sanctuarul APAM. Ca sa facem fata cheltuielilor mari de zi cu zi,avem nevoie de ajutorul TAU!

O donatie, oricat de mica e ea,nu uitati ca ajuta enorm! Un pic, cate un pic face mult si reusim impreuna sa salvam aceste suflete!

VA MULTUMIM ❤

 1. Asta e tara mea!!! IMG 20220113 WA0013Asta e tara mea!!! IMG 20220113 WA0011

Acum 7 ani, Martha si-a pierdut stapanul care o iubea enorm!
Cand traia stapanul ei,(era un om în scaun cu rotile, neavând picioare) am fost solicitați sa ajutam cu adoptia puiutilor ei, iar dupa ce am dus pe Marha la sterilizare eram mulțumiți ca am rezolvat încă un caz. Totul parea a fi un final fericit!
DAR nu a trecut mult timp si stapanul ei a murit…iar Martha a ajuns la noi. Au urmat nopti intregi de plansetele lui Martha, nopti intregi de neputinta si tristete in sufletul tuturor!
Au trecut 7 ani de atunci. Martha e deja o babuta fericita si plina de iubire.
MARTHA! IMG 20211209 101115

RUDY! în august 2020 a fost aruncat în boscheți la marginea unui drum de tara, plin de păduchi, râie și pureci își aștepta resemnat, sfârșitul. Un om a trecut întâmplător cu bicicleta și ne-a rugat sa facem ceva,dacă putem…… Și miracolul exista, după 3 luni de tratamente și lupte cu boli, asa arata azi RUDY❤️fericit în familia lui adoptiva.
Rudy FB IMG 1638887486159

Abandonata!

Nu stim povestea ei, stim doar durerea ei! Abandonata!

Ella e o catelusa de talie mica, tare timida, dar plina de speranta. Nu intelege ce a facut gresit pe lumea asta de a ajuns in strada…nici noi nu intelegem!

Adoptati, sterilizati si ajutati-ne…cu greu facem fata cheltuielilor imense zi de zi!

Abandonata! width= Abandonata! Abandonata! Ella

Nero ne-a parasit
Cu toate ca avea în jur de 20 de ani, totuși speram sa nu moara, ultimii 3 ani am luptat împreună cu el cu toate puterile noastre sa îl ținem în viata, mereu avea recaderi dar își revenea spectaculos, avea tratament, hrana speciala și multa multa dragoste din partea noastră, dar de data aceasta a plecat definitiv lăsând un mare gol în sufletul nostru. Dormi în pace suflet drag.
Nero ne-a parasit
Nero ne-a parasit Nero ne-a parasit FB IMG 1628176701353

Oarbă și abandonată
În atâția zeci de ani de când salvăm animale din situații cumplite, am ajuns să nu ne mai surprindă nimic și totuși această micuță, care nu este cu mult mai mare decât o pisicuță, ne-a umplut sufletele cu multă amărăciune. E cumplit să fii abandonat, indiferent de motiv, dar să mai fii și orb și să fii abandonat este de o cruzime rară! A fost condamnată la o moarte lentă și crudă.
Acum, Micuța este în marea noastră familie APAM și aici va fi iubită și îngrijită și sperăm să uite de groaza prin care a trecut.
Oarbă și abandonată
Oarbă și abandonată width= Oarbă și abandonată Oarbă și abandonată IMG 20210715 142723

Iarasi, iarasi si iarasi!!

Rezolvarea gasita tot mai des de unii, care cu greu pot fi numiti oameni, este abandonarea puiutilor proaspat nascuti intr-o plasa pe camp!!!…degeaba ne zbatem sa oferim sterilizari gratuite, degeaba de ani si ani de zile explicam pe toate caile posibile oamenilor ca, singura solutie e STERILIZAREA…DEGEABA!
Unul din puiuti era mort, plin de sange, ceilalti au sulravietuit si de acum urmeaza pt noi, din nou, nopti nedormite, hraniti cu biberonul din 3 in 3 ore.
Asta e soarta noastra si nu ne plangem, noi am ales sa ajutam, DAR e atat de trist si depresiv sa vezi ca de peste 20 de ani salvam si sterilizam si nu este nici un final 🙁
Si noi, iarasi si iarasi va cerem ajutorul..oricat de putin, inseamna enorm la cheltuielile mari care le avem zi de zi cu cele peste 100 de animalute din Sanctuarul nostru si acum si pt acesti puiuti nevinovati.
Va multumim din suflet!
Iarasi, iarasi si iarasi!! Iarasi, iarasi si iarasi!! IMG 20210310 WA0011
Iarasi, iarasi si iarasi!! Iarasi, iarasi si iarasi!! IMG 20210310 WA0021